Slide 1

IDŐPONT-EGYEZTETÉS

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

IDŐPONT-EGYEZTETÉS

Flotta - flotta page | HUN

Flotta

Nem várunk tőled elkötelezettséget, kizárólagosságot.

Nem várunk tőled elkötelezettséget, kizárólagosságot.

Megdolgozunk a bizalomért.

Céges gépkocsi karbantartásnál az egyszerűségre és integráltságra törekszünk.
A Komjáti Autonál is erre összpontosítunk, flottapartnerünk csak nyerhet, hisz kedvezményben, valamint kibővített szolgáltatásban részesül.
Mi semmiféle elkötelezettséget, vagy kizárólagosságot nem várunk el cserébe. Megdolgozunk bizalmadért.

A flottapartnerségünk rendkívüli rugalmasságot ad számodra, mivel te döntöd, mely szolgáltatásunkra, milyen mértékben tartasz igényt.
Szoros együttműködést ígérhetünk a cégek gépjárműpark-karbantartásáért megbízott kapcsolattartójával. A Komjáti Auto szervizben a gépjárművek teljes körű átvizsgálására, és dokumentálására van lehetőség. Tevékenységi körünk lefedi az összes karbantartási igényt. Fő tevékenységeink közé tartozik az időszakos szervizelés - kis és nagyszerviz, vezérműszíjcserefék -, futómű, kipufogó, műszaki vizsgáztatás, klímakarbantartás, valamint a karosszériajavítás. Munkánkra, tőlünk vásárolt alkatrészekre garanciát vállalunk.

Légy flottapartnerünk három, vagy annál több gépjárművel

PRÓBÁLJA KI SZERVIZÜNKET INGYENES ÁTVIZSGÁLÁSSAL

Horgos jól megközelíthető pontján működő szervizünk több mint 25 éves tapasztalattal biztosítja a gyors, alapos és szakszerű szervizelést.

Szervizünk alkalmas több jármű egyidejű szervizelésére, gépjárműkénti 3,5 tonnáig.
Minőségi alkatrészeket és kenőanyagokat használuk a munkánk során. Szolgáltatásainkat, alkatrészeinket kedvező áron kínáljuk. Munkadíjaink fix árak.

Kitűzött célunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk az általunk vállalt tevékenységi körökben. Ezt a irányvonalat erősíti meg garanciavállalásunk. Garanciavállalásunk megfelel az érvényben lévő szerb jogszabályi előírásoknak, de sok esetben az előírtaknál kedvezőbb feltételeket, hosszabb garancia-időtartamot vállalunk.

Lépj velünk kapcsolatba, kérj árajánlatot

KÖNNYEN ELÉRI SZERVIZÜNKET

Ügyfélszolgálatunkat, szervizünket telefonon, online (emailben, facebookon) érheted el.
Szervizünk hétköznaponként 08.00-16.00-ig (szombati időszakos nyitvatartásunkról telefonon érdeklődhet) tartja nyitva kapuit.

Kérj árajánlatot átvizsgálásra, szervizeltetésre. Keresd fel szervizünket, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat.

KÉRDEZZ TŐLÜNK

Válasszon minket!

SZAKEMBERÜNKKEL SZÓT ÉRT

 1. részesülj flottakedvezményünkben munkadíjra, alkatrészre
 2. a flottaszerződés nem jár számodra elkötelezettséggel, megkötése egyszerű
 3. elérhetőségünk, szolgáltatásunk gyors
 4. teljes körű átvizsgálással jár
 5. a feltárt hibát érthetően elmagyarázunk
 6. árajánlatot elmagyarázzuk, jóváhagyatjuk a kapcsolattartóval
 7. árajánlat jóváhagyása nélkül nem kezdjük el a javítást
 8. a javítás során feltárt újabb hibára ismét árajánlatot adunk
 9. szervizeinkben van helyi alkatrészraktár, alkatrészbeszerzésünk gyors
 10. az árajánlat és a számla végösszege mindig egyezik
 11. számlát elmagyarázzuk
 12. fix munkadíjjal dolgozunk
 13. a várakozás folyamán kellemes környezetet biztosítunk (WIFI, tea/kávé)

JELENTKEZZ FLOTTAPARTNERNEK

Biztos garancia

BIZTONSÁG MINDENEK FELETT

A nálunk végzett javításra garanciát vállalunk. Vállaljuk, hogy az általunk jogosnak elbírált garanciális igény esetén a hibás alkatrészt ugyanolyan típusú új alkatrészre cseréljük. Garancia-időtartamok: kipufogó 2 év, lengéscsillapító 2 év, akkumulátor 2 év, fék 1 év, futómű 1 év, klíma 1 év.

Mindent megteszünk azért, hogy a felmerülő problémát orvosoljuk, ezért a lehető legrövidebb időn belül jelezd szervizünknek az észlelt hibát.

Céges kocsik gyári garanciával

MEGMARAD A JÁRMŰ GARANCIÁJA

A 2010. július 1-jétől hatályba lépett új uniós jogszabály (A BIZOTTSÁG 461/2010/EU RENDELETE) kiterjed az autójavításra, az autókarbantartásra és autóalkatrész-ellátási tevékenységre is. A rendelet szerint a gépjárművel kapcsolatos garanciát nem tehetik attól függővé a gyártók, hogy hivatalos márkaszerviz végezte-e a kötelező szervizelést, illetve egyéb, karbantartási, javítási munkákat. Elvégeztethető minden karbantartás márkafüggetlen szervizben is, ha az a gyári technológia szerint történik, megfelelő időközökben, és a gyárival megegyező minőségű anyagokkal. Ha mindez igazolható és megfelelő dokumentációval történik, köteles a gyártó fenntartani a vállalt garanciát a járműre, melynek érvényességét, a garanciális javítást a márkaszerviz biztosítja.

Szerződéskötés

ENNÉL EGYSZERŰBB MÁR NEM IS LEHET

Flottaszerződést minimum 3 céges gépjárműre tudsz kötni. Természetesen, a szerződött gépjárművek száma nem korlátozott, minél nagyobb a gépjárműpark annál nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani.

A flották szerződéskötését a Komjáti Autoban intézheti. A szerződéskötéssel elkötelezettséget, kizárólagosságot nem várunk el. Partnereinknek átutalási fizetési lehetőséget is igénybe lehet venni.

A szerződésben a Komjáti Auto vállalja, hogy elvégzi a szerződésben felsorolt gépjárművek karbantartási munkálatait, melyhez biztosítja a folyamatos alkatrészellátást. Szervizünk a szerződő partner emailen, faxon átküldött írásos jóváhagyása nélkül nem kezdi el a javítást, és az utólagosan felmerülő javításokat csak abban az esetben kezdi el, ha arra jóváhagyást kap. Biztosítja a munkadíjra, alkatrészre %-ban megadott kedvezményt. A flottapartnerünk vállalja, hogy a szerződésben megadott gépkocsik adatait folyamatosan aktualizálja és a kapcsolattartó személy elérhetőségét biztosítja.

JELENTKEZZ FLOTTAPARTNERNEK